Velkommen til årets Fåvang prøve på Skotten Seter.

Opprop begge dager på Skotten Seter kl 08.00. Alle partier skal kjøre ut til terrengene, og må forhånds betale kr 110,- pr bil i bomavgift til VIPPS 93043439 merket med navnet på fører av hund, så vi får krysset av. Vi vil helst ikke bruke mye tid på dette på morgenen. Husk også på at dere må ha med aversjonsbevis i papir ut i terrenget, og alle må vise dette til dommeren før de får slippe hunden.

Helse står i fokus, så pass på at hunden er frisk og rask når den stiller på prøve, ellers vil vi ha lavterskel for å send hjem hunder som ikke ser friske ut. Vi har også kontakt med veterinær som har vakt hele helgen om det skulle oppstå et uhell underveis.

Kommer dere sør fra, tar dere av E6 ved Fåvang og kjører etter skilter Brekkom og Tann Annolseter, og etter dette følger skilt til Skotten Seter. Kommer dere nord fra tar dere av ved Ringebu Stavkirke og følger skilter Brekkom og Skotten Seter,

Skotten Seter har ikke skjenkebevilling. Jegermiddag er kl 20.00 på lørdag kveld, det blir fyret opp i bålpanna utenfor og de som vil kan komme før, og sitter her litt før middagen.

Vi gjør oppmerksom på at det kommer nye partilister for kvalitet søndag, på fredag kveld, så følg med på hjemmesiden. Her vil det bli en del endringer, slik at vi prøver å få til kabalen til, med at flest mulige ikke går i samme terreng to dager. Alle terrengene skal gå ut fra Saubua sa dette skal uansett gå fint!

Ved spørsmål kontakt prøveleder på mail: unni-ba@online.no eller mob 93043439

partilister_lordag oppdatert 31 august

partilister_sondag oppdatert 31 august

partiliste_vk_sondag oppdatert 31 august

ventelister_sondag oppdatert 31 august