Premieliste fåvang 2017

Da er årets Fåvangsprøve historie. Vi hadde ute fem partier begge dager, med totalt 118 startende. Det ble delt ut ni premier totalt på disse to dagene. Sol fra skyfri himmel og nærmest vindstille, gjorde rammen for prøven perfekt, men dessverre også meget vanskelige forhold for hundene, noe premielisten også tilsier, da de fleste hundene hadde sjangser på fugl. Det ble observert over 250 ryper i terrengene denne helgen, men det ble dessverre ingen hunder som lykkes å komme på pallen i VK. Det ble først og fremst UK hundenes helg. Vi vil takke dommerene våre for sporty innsats, og som gjorde alt for at både hunder og førere skulle lykkes. Vi vil også takke vår sponsor Royal Canin for premier, og vertskapet på Skotten seter for hyggelig opphold og fantastisk bevertning. Stor takk også til Ringebu Fjellstyre for at vi får disponere disse flotte terrengene. Så vil jeg som prøveleder få rette en stor takk til mine medhjelpere Linda, Vidar og Willy for fantastisk god hjelp både før og under prøven. Uten et godt team hadde ikke dette latt seg gjennomføres på en så god måte. Tusen takk og vel blåst alle sammen!! Håper å se alle medhjelpere, dommere og deltakere igjen neste år 😊 mvh Unni