Styret og prøveledelsen har vedtatt å avlyse jaktprøven i Sømådalen, med bakgrunn i den siste utviklingen og som tiltak for å begrense Koronasmitte.
Vi viser til melding fra NKK, hvor alle klubber og forbund må avlyse alle treninger og arrangementer med umiddelbar virkning.
Helsedirektoratet har pålagt den at alle kultur- og idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs er forbudt. Dette betyr at alle aktiviteter, uavhengig av antall deltakere, må innstilles.

https://www.nkk.no/…/koronaviruset-oppdatert-informasjon-fr…

NB! RFK har pr.dags dato ikke mottatt en krone i påmeldingavgift fra NKK.
For arrangementer der påmelding/betaling er gjort i NKKs systemer, vil det på sikt bli lagt til rette for at klubber og forbund kan benytte seg av elektroniske tjenester for automatisk tilbakebetaling av påmeldingsavgiften i hht NKK/FKFs regelverk. Det understrekes at det vil ta minst noen uker før systemene er klare for bruk.

Leder
Romerike fuglehundklubb.