Velkommen til Romerike FK sin Fåvangsprøve på Skotten Seter 29.8-30.8.20

Prøvens hovedsete vil være Skotten Seter. Fra Fåvang sentrum, følges veien til Brekkom. Vi setter ut RFK skilt fra Brekkomvegen. På Skotten Seter er det mulig å booke rom, eller bare melde på jegermiddag. Telefon Skotten Seter er: 951 53 319. Fullt navn og telefonnummer må meldes inn for alle som skal delta på jegermiddag.

Opprop begge dager kl 08:00 utenfor Skotten Seter. Alle hunder må ha med aversjonsbevis ut i terrengene.  Partilister blir publisert på RFK sin hjemmeside, og vi vil oppdatere underveis hele helgen på RFK sin facebook side.

Det er to bommer ut til terrengene, og alle betaler kr 110,- pr bil på VIPPS til 93043439 og merker med bilen kjennemerke innen torsdag 28.8.20, da listen oversendes Fjellstyret som vil kontrollere at alle har betalt! Pga situasjonen vi er i, er dette helt nødvendig, da vi ikke tar i mot kontanter på oppropet!!  (De som har årskort trenger ikke betale inn).

Det er også viktig at alle følger helsemyndighetenes anbefalinger. Det skal holdes minst en meters avstand på oppropet og ute i terrenget. Det er ikke lov å be andre om å leie hunder. Her må man ha med egen handler og navn og telefonnummer på handler og evt andre tilskuere skal meldes inn til dommer eller sekretariatet på forhånd. Det er ikke lov å møte hvis man har symptomer på luftveisinfeksjon, feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.

For at vi ikke skal måtte vaske/sprite startrevolverne mellom hver deltaker, vil det være dommer som bærer våpenet, det er derfor ekstra viktig og vente og ha med dommer helt opp i en situasjon.

Alle må ha med egen håndsprit i sekken!

Ved spørsmål om prøven kontakt prøveleder på tlf 930 434 39 eller mail unni-ba@online.no

partilister_uk_ak_lordag

partilister_uk_ak_sondag

partiliste_vk_sondag

ventelistelordag

ventelistesondag