Velkommen til RFK sin Fåvangprøve på Skotten seter 2. og 3. september 2023

Vi vil også i år kun ha tre partier ut hver dag, for at alle skal ha best mulig terreng. Det har vært bra med påmeldinger til årets prøve, og vi har dessverre en liten venteliste begge dager, vi ber derfor de som har fått tildelt plass, men som av en eller annen grunn ikke kan starte om å gi beskjed så raskt som mulig slik at vi hele tiden kan oppdatere ventelistene. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme. Ønsker du plass i VK kontakt prøveleder på unni-ba@online.no 

NB!! Alle må ha gyldig aversjons-bevis på sau. Dette må vises frem under prøven, da det kan være en del sau i terrengene, så vi ber deltakerne om å ha med dette i sekken. Kun papirversjon som gjelder!

Opprop begge dager kl 08.00 på Skotten Seter.

Det er to bommer inn til terrengene, og for at vi ikke skal bruke tid på at hver enkelt stopper og betaler, ber vi alle om å betale kr 110,- i forkant pr bil på vippsnr 93043439 merket med Navn på fører og regnr på bilen. 

Vi ønsker at flest mulig blir med på jegermiddagen lørdag kl 20.00. På menyen står Elgstek. De som ikke overnatter på Skotten kan bestille frokost og middag i forkant hos Skotten Seter

Overnatting og påmelding jegermiddag evt frokost gjøres direkte til Skotten Seter mob 95153319 eller mail: storihl@online.no  Vi gjør oppmerksom på at Skotten ikke har skjenkebevilling, her må man ha med medbrakt. 

For mer informasjon og eller spørsmål kontakt prøveleder Unni Bakke på mob 93043439 eller Mail Unni-ba@online.no

partilister_lordag oppdatert 16 august

partilister_sondag oppdatert 16 august

partiliste_vk_sondag oppdatert 16 august

venteliste_lordag oppdatert 16 august

ventelister_sondag oppdatert 16 august