Det nærmer seg vinterprøve i Sømådalen.

Det blir jegermiddag på lørdag og vi håper så mange som mulig vil være med på denne.

Meny:

Hovedrett: Entrecote fra røroskjøtt, servert med ovnsbakte beter med yoghurtdressing fra rørosmeieriet og stekte mandelpoteter. Kr 320,- per person.

Dessert:  Tjukkmjølkspannacotta med skogsbærsaus. Pris kr 95,- per person.

Påmelding sendes så snart som mulig og senest søndag 20 mars,  da det må bestilles mat og Johnsgård trenger å vite hvor mye som skal bestilles.

Johnsgård Turistsenter

Langsjøveien 631, N-2448 Sømådalen

Tlf.: 624 59 925
post@johnsgard.no

 

Foreløpige partilister legges ut i løpet av torsdag 17.mars 2022

Generelle råd til befolkningen

  • Praktiser god hånd- og hostehygiene
  • Følg koronavaksinasjonsprogrammet
  • Test deg ved symptomer. Barn i barnehagealder og skoleelever er unntatt. Det er ikke lenger nødvendig å teste deg dersom du ikke har symptomer selv om du har nærkontakter som er smittet.
  • Hold deg hjemme ved nyoppståtte luftveissymptomer dersom du føler deg syk. Du bør bli hjemme til formen er god, og du har vært feberfri i 24 timer. Milde restsymptomer som rennende nese, snørr, heshet og noe hoste er greit.
  • Ved positiv covid-test, hold deg hjemme i fire dager fra symptomstart eller fra dagen for positiv test for dem uten symptomer. Barn i barnehagealder og skoleelever er unntatt testing, men anbefales å holde seg hjemme dersom de er syke. De kan gå på skole og barnehage når de har vært feberfrie i 24 timer.

 

Vi ønsker alle velkommen og ser frem til en trivelig helg i fjellet.

Ved spørsmål ta kontakt med Britt Einarsen, tlf 91347214 eller e-post britt.einarsen@norgesgruppen.no